Discussie: Waarschuwing: Docsis 3.0 Modem
Los bericht bekijken
  #155  
Oud 2 september 2009, 22:07
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Math22 Bekijk bericht
Wat een lul koek, proberen dit bj de klant neer te leggen. Zeker er zullen zeker mensen zijn die problemen hebben door eigen schuld. Hier anticipeert de HD ook steeds op. Maar kijk eens de laatste weken hoe druk het bij de telefonische HD is. Nee Ziggo heeft hier een grote veer gelaten en een product in de markt proberen te zetten wat niet voldoende is getest. Ik ik heb sinds het nieuwe modem alleen maar problemen en die zitten allemaal bij Ziggo. Hier is de wandcontact doos vervangen, de kabel van de splitter naar het modem, maar de problemen bleven precies het zelfde (steeds wegvallen verbinding) 2x monteur en de 2de gaf toe dat het probleem zit in de software in het modem maar voor een deel ook in de aparutuur voor de verdeling van de signalen bij Ziggo zeld dus niet bij de klant.

Math
Lezen.... Ik zeg een groot deel van de klachten.... Niet allemaal....

Was vandaag bij een Ziggo verkooppunt in Groningen (nee niet het Ziggo Kantoor) Na een korte discussie over Ziggo zegt deze beste man tegen mij. Wij krijgen ook veel klachten over Ziggo. Maar na door vragen blijkt het vaak aan de eigen installatie van de betreffende gebruikers te liggen.
Ik zeg bewust "hoezo??"

Zegt de man vervolgens, mensen kopen een Wireless N router, via internet lekker goedkoop enz dus denken ze met alles in 1 internet een snelle verbinding te hebben.

Ja, dat klopt zeg ik, is toch ook zo... nou zegt die man... wanneer je een singleband wireless N router aansluit op het eurodocis 3 modem haal je via de w-lan ongeveer de helft van je internetsnelheid...
Mensen gaan hier over klagen, krijgen bij ziggo bot omdat die de router niet heeft geleverd en komen vervolgens bij ons terecht als dealer.

Afijn, blijkt dus gewoon aan de wireless n router van de klant zelf te liggen. Dit en nog veel meer problemen komen ze tegen.

Coax-kabels zo dun dat je de kabel beter als waslijn kan gebruiken enz enz..

Het enige wat ik hier mee wil zeggen is dat wanneer je gaat klagen je zeker moet zijn dat het niet aan jou of je materiaal ligt. coaxcontact doezen, kabels, firewalls, antivirus, of juist een virus...... enz enz..

Een goede internetverbinding is niet alleen afhankelijk van het gene wat Ziggo bij jou binnen de deur aanleverd.