Los bericht bekijken
  #61  
Oud 2 september 2009, 18:22
thunder8's schermafbeelding
thunder8 thunder8 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 maart 2009
Locatie: Enschede, @home
Ziggo Internet: AIO Extra / Ubee Modem
DTV: Smit CI+ Cam
Berichten: 18
Standaard

Volgens de algemene voorwaarden kan je helemaal niets claimen tenzij je meerdere dagen offline bent.

Echter neem ik een service af van Ziggo en voor de service die ik afneem, AIO-Extra heb ik een stuk hardware nodig, die niet geleverd wordt door Ziggo. Hierdoor blijft Ziggo in gebreke en kan ik volgens het nieuw burgelijk wetboek wel degelijk aanspraak maken op compensatie. De service die Ziggo mij nu verleent, is AIO-plus en niet zoals ik op mijn contract heb staan AIO-Extra. Voor iets wat mij niet geleverd wordt, hoef ik ook niet te betalen. En de compensatie die gevraagd wordt is niet onredelijk, ik verwacht alleen het verschil terug.

In zoverre zou het zeker mogelijk moeten zijn compensatie te vragen. Of je het krijgt en of je bereid bent om daarvoor eventueel te procederen is een heel ander verhaal.

Maar affijn, we wachten wel weer lekker af, hoop dat nu in ieder geval zsm de modem geleverd wordt. Dan ga ik nog wel eens kijken of er nog wat te halen valt in de vorm van compensatie. En als het helemaal te lang duurt, dan laat ik me wel omzetten naar AIO-Plus, je mag toch elke maand wisselen...