Los bericht bekijken
  #98  
Oud 2 september 2009, 16:38
Henk2304's schermafbeelding
Henk2304 Henk2304 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Emmeloord
DTV: Samsung LE32C350 met Ziggo CI+ CAM (Smit); Samsung SMT-C7140; Samsung UE46C6000 met KPN iTV
Berichten: 532
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joma21.fr Bekijk bericht

Philips: Alle TV's met een ingebouwde CI+ tuner worden gewoon door Ziggo ondersteund. Als op de Ziggo website anders staat vermeld is dit foutieve informatie van Ziggo.

Helaas, ik kan er geen chocola meer van maken.
Het is mij duidelijk, Philips probeert op alle mogelijke manieren enige vorm van verantwoordelijkheid voor dit debacle van zich af te schuiven, waarschijnlijk om onder mogelijke toekomstige claims van gedupeerde klanten uit te komen. Daarom roepen ze steeds blij en welgemoed dat alles normaal functioneert en dat Ziggo foutieve informatie verspreidt, zulks in weerwil van signalen op dit forum van Ziggo-deskundigen en field testers.
Als Philips n.l. zo stellig beweert dat er geen problemen zijn zal dat toch gestoeld moeten zijn op enige vorm van ervaring van hun kant. En dan kunnen ze dus ook vast wel een demonstratie verzorgen van een Philips productietoestel met een Ziggo CI+ CAM ten overstaan van enkele geïnteresseerde deelnemers aan dit forum. Ziggo wil daar vast wel een CI+ CAM uit de enkele dagen geleden door hun ontvangen eerste productiebatch voor ter beschikking stellen, toch
__________________
L8r, Henk