Los bericht bekijken
  #17  
Oud 2 september 2009, 16:18
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

het volgende staat in de algemene voorwaarden;

artikel 12 betaling
1. De voor een Abonnement verschuldigde abonnementsvergoeding wordt maandelijks, of per kwartaal, bij vooruitbetaling bij de Klant in rekening gebracht. Het verschuldigde bedrag moet uiterlijk op de opgegeven datum op de rekening van Ziggo zijn bijgeschreven.


2. Vergoedingen die zijn gerelateerd aan het feitelijke gebruik van een Dienst, worden maandelijks achteraf bij de Klant in rekening gebracht. Het verschuldigde bedrag moet uiterlijk op de opgegeven datum op de rekening van Ziggo zijn bijgeschreven.

3. Tenzij tussen de Klant en Ziggo anders is overeengekomen, vindt betaling van alle verschuldigde vergoedingen als bedoeld in artikel 11 plaats door automatisch incasso van de door de Klant opgegeven bank- of girorekening, waarvoor de Klant Ziggo mondeling, via de Website of schriftelijk heeft gemachtigd.

4. De Klant zorgt voor een voldoende saldo op de opgegeven rekening. Als automatisch incasso van het volledige verschuldigde bedrag, om welke reden dan ook, niet mogelijk is, dan betaalt de Klant tijdig op andere wijze


Wanneer jij dus iets anders bent overeen gekomen zul je dit moeten aantonen, Wanneer je mondeling via de telefoon hebt besteld hebben ze je gesprek vanaf een bepaalt moment opgenomen. (als bewijs van overeenkomst) of te wel, als jij duideijk hebt gemaakt in dat gesprek dat jullie betaling via AG bent overeen gekomen en het valt uit dat geluidsdocument op te maken sta je in je gelijk.

Ik ga er vanuit dat je wel een bevestiging van gemaakte afspraken heb gevraagt/gekregen? Hierin zou het afgesprokene ook nogmaals duidelijk zijn moeten gemaakt.