Los bericht bekijken
  #13  
Oud 2 september 2009, 13:11
Jdd's schermafbeelding
Jdd Jdd is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: 9401 | Alphacrypt 3.19 (W4000)
Berichten: 1.087
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Bij ziggo is het betalen van analoge tv ook mogelijk via AG.
Wanneer je dit gaat wijzigen naar een Alles in 1, of los telefoon of internet abonnement geven de algemene voorwaarden aan dat dit vanaf dan alleen per automatische incasso kan.

Mooi nieuwe ronde nieuwe kansen. Waar staat dit in de algemene voorwaarden.

Citaat:

Mocht de gene waarvan die jou abonnement heeft afgesloten dit gezegt ben je onjuist geinformeerd, opzich een merkwaardige situatie, AG is helemaal niet mogelijk, dit weet eigenlijk iedereen bij de verkoop van Ziggo, ook de dealers.
Zelfs sales zegt dat het vor RTV wel mogelijk is.

Citaat:

Kan natuurlijk wel zo zijn dat de andere persoon jou verkeerd heeft begrepen.
Wat is er niet te begrijpen bij aanvraag. " Ik wil alles betalen via aceptgiro" (antwoord OK)
Wat is er niet te begrijpen als je belt na dat ze toch een automatische afschrijfing gedaan hebben, en ze zegt dat die niet de afspraak en je alles via AG wil betalen. (Antwoord we zullen het aanpassen)
Wat is er niet te begrijpen dat als een pakket wijziging doet, en je aangeeft dat je nog steeds alles via AG ilt laten lopen. (Antwoord OK doen we)


????


Citaat:
Ik begrijp je argumenten, vrees echter wel dat wanneer je aan een AG vast wil houden je geen Ziggo af kan nemen.
Ik weet het. Dan maar niet.

Citaat:
Je abonnement zal dus worden beeindigt. Wanneer jij AG wil de volgende bijvoorbeeld; Ideal, Paypal of creditcard. Daarnaast gebruiken ze de bankgegevens ook voor andere "controle" middelen.
Dat ze mijn banknummer gebruiken om te checken bij het BKR prima.

Citaat:
een AG is in de betalingswereld een vrij lastig te controleren betaalmiddel.
Wanneer je als provider een internetverbinding ter beschikking steld, en iemand doet hier kwaadwillige dingen mee, (hacking, spam enz enz.) dan wil je zeker weten met een bankrekening nummer dat er een "verantwoordelijk persoon" aan die verbinding hangt.
Een behoorlijk persoon kan je niet vinden aan de hand van een machteging van automatische afschrijving. het enige wat ze kunnen doen is snel een berg geld van je rekening halen waarvoor je dan zelf binnen 2 weken actie moet ondernemen om het terug te krijgen.

daarnaast ging het bij mij niet eens om internet (nog niet althans) maar om een plus pakket van 3,95 waarbij men met het niet voldoen van de rekening maar 1 vinkje hoeven te zetten om toegang daartoe uit te zetten.