Los bericht bekijken
  #11  
Oud 2 september 2009, 12:59
Jdd's schermafbeelding
Jdd Jdd is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: 9401 | Alphacrypt 3.19 (W4000)
Berichten: 1.087
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gerardus Bekijk bericht
Het is natuurlijk niet netjes als je telefonisch iets beloofd wordt en je dit niet krijgt. Maar de medewerker mocht dit niet toezeggen en het komt verder ook niet in het proces. Er zijn meer bedrijven/nutsinstellingen die geen acceptgiro meer willen sturen naar klanten. De kosten daarvoor zijn veel hoger dan die klanten willen betalen. Alleen bestaande klanten worden zo nog gedoogd. De kosten zijn ook veel hoger dan alleen het sturen van de acceptgiro. Zeker de niet geheel automatische verwerking kost geld.
Ik heb van de twee mensen die graag per acceptgiro willen betalen ook geen valide argumenten gehoord. Ook met automatische betalingen ben je geheel baas over je bankrekening. In al die jaren is er bij mij nog niet één foutieve afboeking geweest. En mijn bankrekeningnummer is bij vele bedrijven bekend. Denk alleen maar aan alle winkels waar ik met pin of chipknip betaal. Die hebben allemaal mijn naam en rekeningnummer. Het scheelt natuurlijk wel dat ik alleen maar met bonafide bedrijven in zee gaan. Schimmige bedrijfjes hebben mij niet als klant.

Valide argument ?? Heb je wel eens van de puinzooi van de casema administratie gehoord ??? Ze zijn hiervoor vaak genoeg op tv geweest, en niet in de goede zijn van het woord.

Daarnaast worden de oude klanten niet "gedoogt" er wordt luit en duidelijk door ziggo vekondigt dat met RTV wel via acceptgiro levert.
De basis afspraak voor acceptgiro kan je dus maken met ziggo, en volgense de algemen voorwaarden van ziggo zelf kan je als het basis abbonement via acceptgiro loopt ook de overige diensten via acceptgiro krijgen.

Alleen weigeren ze dit, met verwijzingen naar de algemenevooraarden. Maar zoals de starter van deze thread zegt, daar staat het niet. En als je vraagt waar staat het in de algemene voorwaarden, gaat onmiddelijk de casema pet met onbeschoft weer op en krijg je te horen dat ze je niet meer willen als klant.