Los bericht bekijken
  #526  
Oud 2 september 2009, 11:51
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Casey111 Bekijk bericht
Als je nou de moeite nam om eens een paar bladzijden van deze post terug te lezen, zou je weten dat Ziggo het probleem wel degelijk serieus neemt.
En dan moet je vooral de posts van Anoniem eens goed lezen: Er wordt tot bij Samsung in Korea naarstig gezocht naar de mogelijke oorzaak. En zodra er een fix gevonden is, zal er wss een software upgrade van de 360 decoder volgen...
Ik weet ook wel dat Anoniem en waarscheinlijk zijn directe collega's het probleem serieus nemen.

Echter de reacties op dit forum van hen zijn volgens mij nog steeds geen officieel Ziggo standpunt.
En daar zit het probleem, wanneer ik de Helpdesk bel wil ik gewoon een serieus antwoord op de status van het probleem, dieper in de organisatie is dit bekend. Echter doet de helpdesk hier niets meer. De interne communicatie is van een niveau dat de helpdesk niet weet wat ze met de klachten aan moeten en dus gaan afschuiven. (kabel e.d.)

Ik zou gewoon graag zien dat Ziggo als organisatie de klacht officieel erkend. Ook omdat wanneer Samsung niet met een oplossing komt er dan gezocht kan worden op een andere manier naar een oplossing.

p.s. ik ben erg blij met de reactie van Anoniem en zijn collegas op dit forum, keep up the goodwork! Alleen bij de (extern) ingekochte helpdesk, tja daar moeten ze nu eens wakker worden.