Los bericht bekijken
  #47  
Oud 2 september 2009, 00:15
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Exclamation Klant is de dupe

Ik vind het jammer, dat er zolang onduidelijkheid blijft over wat er feitelijk mis is. Het zou sterk zijn, als Philips en Ziggo met een gezamenlijke communicatie komen. Uiteindelijk heeft Philips met het vroegtijdig aankondigen van CI+ mogelijkheid op de nieuwe modellen (die ook nog eens softwarematig te upgraden zijn) het CI+ verhaal versterkt en daarmee een voortrekkersrol vervuld. Je zou verwachten, dat twee Nederlandse bedrijven op een goede manier naar elkaar en naar de Nederlandse consument op een volwassen manier zouden moeten kunnen communiceren.
Ook ik heb gekozen voor een Philips TV dit jaar (37pfl9604) vanwege de CI+ module. Dat zaken een keer uitlopen kan ik nog enigszins billijken. Maar 3 maanden uitloop en dat men niet kan afgeven of Philips TV's met Ziggo CI+ label (al dan niet met firmware upgrade) bruikbaar gaan zijn voor CI+ toepassing van Ziggo, dat had ik zeker wel verwacht. Ondertussen zijn we 3 maanden verder, vanaf aankondiging beschikbaarheid per eind mei.
Wakker worden, is de klant nog koning?
Ondertussen is het ook 1 september en zou ik moeten beschikken over internet met 20Mbps. Niet dus. met moeite 8Mbps. Een andere belofte die niet wordt nagekomen.

Philips en Ziggo, alsjeblieft bewijs mijn ongelijk: los zaken op en vertel ons het goede nieuws.