Los bericht bekijken
  #1  
Oud 1 september 2009, 22:36
Sato's schermafbeelding
Sato Sato is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Heerhugowaard / Multikabel
Berichten: 21
Standaard Nieuwe abonnees en upgraders gaan voor, Ai1 Extra klanten moeten maar netjes wachten,

Mijn vader was maandag even langs gegaan bij het Ziggokantoor in heerhugowaard, Omdat wij nog steeds geen docsis 3.0 modem hebben ontvangen (Ai1 Extra)
Wel een brief afgelopen zaterdag, Waarin stond dat het uitdelen van de modems vertraging heeft opgelopen.

Mijn vader kreeg daar te horen dat: Compensatie was uitgesloten en we op het modem maar gewoon netjes moesten blijven wachten. (Maar ondertussen moeten we in onze ogen wel teveel betalen of betalen voor een dienst die we niet volledig geleverd krijgen.)

Het is hem op een klantvriendelijke manier verteld en het is op zich begrijpelijk, maar wij (mijn vader en ik) gaan als het nog lang duurt (lees: Zo rond 22 september nog steeds geen docsis 3.0 modem) wel contact opnemen met Tros Radar, Kassa en andere consumenten organisaties.

Wij voelen ons als klant namelijk zwaar verwaarloosd.
Ziggo komt eerst met mooie beloften,
Komt vervolgens in de problemen omdat het logistiek aan alle kanten rommelt en later blijkt dat er van de 2 door Ziggo geselecteerde modems er een niet werkt met telefonie (de ubee)
Waardoor het uitdelen van docsis 3.0 modems vertraging oploopt.

Dat is allemaal nog wel te vergeven (Hoewel het de profesionaliteit die Multikabel had bij lange na niet haalt.)
Waren het niet dat Ziggo doodleuk nieuwe klanten en huidige klanten die voor een upgrade kiezen wel direct van een docsis 3.0 modem kan voorzien.

Ziggo is wat dat betreft dan ook compleet een bedrijf/bedrijf geworden en niet meer een mensen/bedrijf zoals Multikabel dat was, Waarbij oplossingen op maat nog mogelijk waren.
Nee, bij Ziggo is compensatie voor het teveel betalen voor een dienst die maar half geleverd word, Absoluut niet mogelijk. Terwijl men wel door blijft gaan met het aannemen van nieuwe klanten en hun die dienst wel volledig levert.

Ondertussen is een groot deel van de Ai1 Z2 ook al geupgrade naar de nieuwe snelheden en voelen wij ons gewoon zwaar belazerd.

Mocht er een medewerker van ziggo hier meelezen en denken: Wacht eens zo is Ziggo helemaal niet, dit is een misverstand.
Dan hoor ik graag van u.


Ik vind dit namelijk een walgelijke gang van zaken en ben hier dan ook zeer ontevreden over.

Een verwachte leverdatum voor het modem konden ze ook niet noemen,
En dat is niet leuk om te horen als je al 2 maanden zit te wachten op iets dat gewoon niet komt.