Discussie: Klacht: ziggo heeft me weer afgesloten
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 1 september 2009, 22:19
sweetsally's schermafbeelding
sweetsally sweetsally is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: oss
Ziggo Internet: alles in 1
DTV: humax
Berichten: 1
Standaard Aaargh ook ik afgesloten door een fout

Begin vorige maand heb ik een nummerwijziging aangevraagd want we wilden graag een geheim nummer. Dus Ziggo opgebeld en de medewerkster kon dat gelijk in orde maken. Ze moest alleen mijn oude contract opzeggen en dan een nieuwe aanmaken. Waarop ik vroeg kan je niet gewoon een ander nummer aanvragen? Nee dat kon niet. Nu werkt zij bij ziggo en ik niet dus zij zal wel gelijk hebben. Na 10 minuten aan de lijn gezeten te hebben zei ze dat ik het nieuwe nummer nog thuisgestuurd zou krijgen en dat de wijziging per 29 september doorgevoerd zou worden.
Zijn we net goed en wel terug van vakantie en ik zit aan de telefoon en ineens verbinding weg. Ik proberen mijn modem te resetten , alles deed het maar mijn foon nog steeds niet. Ik naar mijn vriendin en bel naar mijn huis. Telefoonnummer niet in gebruik???? Ik ziggo bellen. Ruim 26 minuten in de wacht gestaan en eindelijk iemand aan de lijn.

Mijn telefoon doet het niet meer en mijn nummer zou niet meer in gebruik zijn. Kunt u mij daar meer over vertellen mevrouw?

Uw telefooncontract is opgezegd mevrouw, per 31 augustus.

Pardon? Ik heb een ander nummer aangevraagd.

Ja mevrouw dat kan ik ook zien maar deze order is niet goed ingevoerd.

En nu?

Nu gaan wij proberen dit te herstellen mevrouw.

Ja en hoelang gaat dit dan duren?

Een week zeker mevrouw.

Een week? Jullie maken een fout en ik zit een week zonder telefoon?

Ja mevrouw , ik moet een nieuwe order aanmaken.

Dan wil ik mijn oude nummer terug.

Nee mevrouw dat kan ook niet. Dat duurt nog veel langer.

Nouja zeg!

Nu zit ik al 2 dagen zonder telefoon en kan nog wel dagen duren omdat hun een fout maken en deze kennelijk niet met spoed kunnen herstellen. De medewerkster benadrukte nog wel dat ik over deze periode geen abonnementsgeld hoefde te betalen....jaaaa duhhhh. ik heb geen telefoonnummer dus lijkt me logisch!

Ik ben zo verschrikkelijk boos. Je kan ze een klacht toe mailen en daar krijg je ook geen antwoord op. En als je klantenservice belt dan kunnen ze je ook weinig vertellen!