Discussie: Vraag: Internet storing
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 1 september 2009, 20:04
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

@Hennie de Man;
Voordat je reageert, misschien eerst lezen op wie of welke post iemand reageert. Als je goed had gelezen en opgelet had je gezien dat ik CARLOS had gequote en het dus op hem sloeg. Om toch even te reageren.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hennie de Man Bekijk bericht
Beste Excalibur,
Hoe weet je dat er genoeg mensen zijn welke geen problemen hebben met ZIGGO, wanneer ze zelf aangeven een aantal dagen een grote landelijke storing te hebben?
Zou kunnen, maar hier werkt het zonder enig probleem, en ik ben ongetwijfeld niet de enige die geen storing ervaart.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hennie de Man Bekijk bericht
De helpdesk onbereikbaar, kun je niet over oordelen wanneer je deze zelf nog nooit hebt hoeven te bellen en zeker niet ten tijde van een grote storing.
Heb ik daarover geoordeeld? volgens mij niet, volgens mij heb ik gezegd:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Helpdesk onbereikbaar, kan ik niet over oordelen. Helpdesk onbetaalbaar? Sterk overdreven, kost 10ct/min, en dat is zeker niet onbetaalbaar.
Mag jij mij vertellen wanneer ik daarover geoordeelt heb.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hennie de Man Bekijk bericht
Op zich is 10ct/min niet onbetaalbaar, maar wordt het te gek wanneer je door niet gekwalificeert personeel te woord gestaan wordt, welke je geen oplossing kunnen bieden of vragen weet te beantwoorden en je in zo'n gesprek al snel minimaal 45 minuten aan de praat gehouden wordt.
Is het in mijn ogen nog steeds niet onbetaalbaar. 45minuten is 4,5euro. Probeer daarvoor eens iemand voor ondersteuning bij je te komen. Die kost wel iets meer per uur.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hennie de Man Bekijk bericht
Oordelen over iets is stom, maar het veroordelen wat jij doet is hééél erg stom. Ik hoop dat je zelf ZIGGO eens telefonisch nodig hebt, dan piep je wel anders.
Je doet met dergelijke opmerkingen je naam Excalibur (het magische zwaard in de Arthur verhalen) zeker geen er aan.
Voor mij is de discussie met je hiermee gesloten.
Ook hier geldt, lezen is blijkbaar een hele kunst. Eerst een goed lezen voordat je oordeelt over iemand. Feitelijk heb jij nu over mij geoordeelt zonder dat ik me maar over jou persoonlijk of je post uitgelaten heb (tot aan nu). De pot vewijt de ketel....?

Om toch ook nog even op jou probleem in te gaan:

Ik begrijp je frustratie, maar zoals ik al zei, oa bij mij werkt het prima zonder enig probleem. Net nog weer een test bericht vanaf gmail naar ziggo vestuurd en visa versa, komen keurig aan in mijn mail client (Thunderbird).

Om zonder meer informatie toch op de foutmeldingen in te gaan.

Foutmelding 0x800CCC18 ; Ik ga er even vanuit dat deze fout gegenereerd word vanuit de mail client outlook(express) (of verwante applicatie) Als deze foutmelding gegenereert word staat in 9 van de 10 gevallen "aanmelden met beveligde wachtwoordverificatie" aan in de instellingen. Deze instelling werkt echter niet bij Ziggo, en zal dus een foutmelding veroorzaken. Kan je controleren in de instellingen van de accounts.

Foutmelding 0x800CCC0D ; ook hiervan neem ik even aan dat outlook(express) gebruikt word. Deze foutmelding word 9 op de 10 keer veroorzaakt door een foutieve mailserver instellingen. (bv tikfout). Kan je controleren in je account instellingen, wat staat daar bij jou?

Onderwerp is btw niet correct. Het is geen internetstoring, maar een email storing
__________________


Laatst gewijzigd door Excalibur; 1 september 2009 om 20:10