Los bericht bekijken
  #3  
Oud 1 september 2009, 10:47
sjoerd72's schermafbeelding
sjoerd72 sjoerd72 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: woerden
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Nee, dat gaat niet. Als je digitale kabel televisie wilt kijken moet er in het apparaat een DVB-C tuner zitten om op die kanalen te kunnen afstemmen. Als er in jouw TV alleen een DVB-T tuner zit dan kan je dus geen digitale TV via de kabel ontvangen, maar alleen digitale TV via de ether die met een antenne wordt opgevangen. De "kaart" die je in de TV kan steken is een Conditional Access Module (CAM) die er alleen maar voor zorgt dat je toegang krijgt tot de beveiligde digitale kanalen als je beschikt over het juiste abonnement. Die CAM wijzigt dus niet het soort digitale TV dat je kan ontvangen. Dat hangt af van de tuner.

In jouw geval zit er dus niets anders op dan gebruik te maken van een externe ontvanger of over te stappen naar Digitenne van KPN als je gebruik wilt maken van de geďntegreerde DVB-T tuner.

Oke - weten we dat ook weer. Digitenne is geen optie. Dat had ik en is best wel bagger afgezien van het feit dat er niet zoveel zenders zijn.. Kan inderdaad dan een extra humax kastje aanvragen maar dat kost weer meer gok ik.. Dank voor snelle antwoord

Sjoerd