Los bericht bekijken
  #19  
Oud 1 september 2009, 09:11
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wood Bekijk bericht
Ik moet zeggen dat het me nu niet zoveel kan schelen of ik van 50 naar 80 ga. Laten ze eerst iedereen maar helpen die nog niet op zijn beloofde speed zit. Ik vind het weer een verkeerde prioriteitstelling bij Ziggo.
Werk nou eerst eens deze verhoging voor iedereen netjes af, ruim dan je tent eens op, evalueer de kwaliteit van je helpdesk en je logistieke organisatie, en ga dan over de breedte eens denken aan verdere verhogingen, want wat gaan we merken van een verhoging van 50 naar 120 ?? Erg weinig zoniet helemaal niks. Maar wat gaat er logistiek daar een hoop verkeerd.

Prioriteit heeft voor mij niet meer een verdere verhoging van de snelheid, maar een verbetering van de betrouwbaarheid en deskundigheid van de 1elijns hulp.
Tis leuk een Ferrari te bezitten, maar wat als de snelweg vol kuilen en gaten zit. Los dat eerst maar op.
Denk dat het overgrote probleem bij de mensen die hun snelheid nog niet halen ligt bij het feit dat hun eigen hardware niet geschikt is voor de 50Mbit snelheid.

Denk hierbij aan routers....

Het is een feit dat veel mensen (ook met een N-router) de volledige snelheid draadloos niet halen omdat hun router de doorvoersnelheid niet haald.

Er is op dit forum al vaker naar de site van hardware.info verwezen waar een goede test staat.