Los bericht bekijken
  #15  
Oud 1 september 2009, 09:00
meermeer's schermafbeelding
meermeer meermeer is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 april 2008
Locatie: Regio Alkmaar
Ziggo Internet: 50/5
Berichten: 238
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Even het zekere voor het onzekere;

Je hebt een wegvallende verbinding, uit de logs blijkt dat de modem de connectie verliest. Je hebt een ED3 modem zo te zien. De modulatie verandert, dit kan met het signaal te maken hebben.

- Je hebt het modem direct op het AOP aangesloten met een korte kabel zonder tussenkomst van andere dan de door Ziggo geleverde splitters (dus ook geen andere apparatuur als versterkers oid)

- Er staat geen andere electrische apparatuur in de nabijheid van het modem? Denk hierbij aan DECT basis-stations, wireless apparatuur/router, of eigenlijk Staat er iets van een electrisch apparaat binnen een straal van 2-3 meter bij het modem in de buurt?

1. Dit had ik ook de laatste weken met mijn 'oude' modem. Maar nu dus oo met het nieuwe.

Ik heb in de muur een kastje met radio/tv uit(gewoon helemaal standaard) daarin zit zo'n ding van ziggo voor radio/tv/internet, is 2 weken geleden terug nog bekeken naar monteur. Geen versterker, geen aftakking ergens anders etc.

Ja er staat wel een TV binnen 2 meter. Maar die staat uit(ook geen standby)

Maar ik 'denk' dat het daar niks mee te maken heeft. Mijn oude modem had het ook 'ineens' na het een jaar lang perfect gedaan te hebben. IS gebeurd een paar weken zeg 8 voordat de eerste migraties naar hogere snelheden plaats vonden.