Los bericht bekijken
  #372  
Oud 31 augustus 2009, 22:59
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door saar Bekijk bericht
Tja, als sony het probleem niet oplost, voor het uitrengen van de CA+ cams door ziggo. zal dit zeer veel negatieve publiciteit opleveren.
en de verkoop in het ziggo gebied zeker geen goed doen.
Het is wel te hopen dat het veel negatieve publiciteit oplevert want dat is de enige manier om Sony ertoe aan te zetten om een oplossing te bedenken. Op dit moment zie je echter alleen nog opmerkingen in technische fora zoals dit en tweakers.net.

De meeste mensen die zo'n TV kopen kijken niet op deze plaatsen. Het beste zou zijn als een programma als Kassa of Radar eens wat zendtijd besteedt aan alle perikelen rond de introductie van CI+. Ik vind het dan vooral interessant om de problemen waar je tegenaan kunt lopen op een rijtje te zetten. Het niet kunnen sorteren van zenders is wat dat betreft een goede.

Misschien dat die consumentenprogramma's ook wat meer duidelijkheid kunnen scheppen in het certificatieproces van de Philipstoestellen. Waar de fout zit weet ik niet maar het is wel duidelijk dat de communicatie naar buiten toe niet goed op elkaar is afgestemd. Dat is wel een belangrijk punt voor iedereen die overweegt om een Philips toestel aan te schaffen.