Los bericht bekijken
  #363  
Oud 31 augustus 2009, 14:42
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Het zal best dat hij dat gezegd heeft, want alleen als je voor Nederland kiest krijg je de door Ziggo gewenste en doorgedrukte aanpassingen van de firmware voor je kiezen. Maar dat bewijst niet dat het niet werkt als je een andere landeninstelling kiest.

In andere Europese landen zijn er kennelijk (nog) geen kabeloperators die zulke idiote eisen stellen aan de inperkingen van de functionaliteit van de gebruikersinterface zoals het niet naar eigen inzicht kunnen sorteren en nummeren van de kanalen in de basislijst of het verwijderen van kanalen uit die lijst, en zodoende is die functionaliteit nog gewoon in de nieuwe firmware aanwezig bij alle landeninstellingen behalve Nederland.
Precies! Als blijkt dat de TV het gewoon doet met de buitenlandse instellingen dan vind ik het wel gezegend. Het is mooi dat Ziggo het updaten van het zenderpakket eenvoudig wil maken maar als dat ten koste gaat van dit soort functionaliteit, dan voer ik zo nu en dan wel een herinstallatie uit. Ik zie een herinstallatie als een uur ergernis terwijl het niet kunnen sorteren een voortdurende ergernis is.

Als ik het goed heb begrepen was het voornaamste probleem dat zenders niet terugkwamen nadat je ze weggegooid hebt. Die actie zal bij mij praktisch nooit voorkomen en als ik al een zender wegkegel, dan is het niet voor niets zullen we maar zeggen...