Los bericht bekijken
  #32  
Oud 31 augustus 2009, 11:39
E.Jekel's schermafbeelding
E.Jekel E.Jekel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2009
Locatie: Driebergen Casema
Ziggo Internet: A1E - Arris (Doc3)
DTV: CAM CI+
Berichten: 99
Standaard

Uhm Excalibur ... je gaat er dan wel vanuit dat iedereen die Ziggo heeft op dit forum zit en dus ook kenbaar maakt of zij problemen hebben of niet.

Ik durf erom te wedden dat niet eens de helft van alle Ziggo gebruikers op dit forum zitten laat staan van zijn bestaan af weten.

Daarbij durf ik best mijn hand in het vuur te steken dat voor alle mensen die internet afnemen van Ziggo (en die natuurlijk DC3 hebben) dat er gerust een hoger dan 25% heerst van mensen die er problemen mee hebben.

Zij het daadwerkelijke snelheid, stabiliteit, uptime etc. etc.

Daarvoor klagen teveel storingsmonteurs zelf ook en het is niet zomaar dat ze de oude motorola's meestal weer ophangen ipv met de DC verder gaan.

Of het in het netwerk zit of de modem ... tja joost mag het weten het enige waar ik dan op af ga zijn diezelfde monteurs die zeggen dat ze het eigenlijk ook niet weten. (laat staan ziggo zelf )

Wat ik zei over UPC (maak voortaan wel even een hele citaat en niet de helft maar trouwens) is het feit dat ze verder zijn (ook eerder ermee begonnen).

Het probleem van de niet gehaalde snelheden zit vaak in de infrastructuur zelf en het knijpen vanuit UPC ... NIET omdat ze het niet kunnen of andere problemen.