Los bericht bekijken
  #5  
Oud 31 augustus 2009, 10:46
Jdd's schermafbeelding
Jdd Jdd is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: 9401 | Alphacrypt 3.19 (W4000)
Berichten: 1.087
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fredvanwilligen Bekijk bericht
ik heb een analoog tv abonnement van Ziggo en dat betaal ik gewoon met een acceptgiro. Verder ken ik iemand die een all in 1 gewoon met acceptgiro betaalt. Ik wil best (en dit doe ik al) iets meer betalen voor het afrekenen via acceptgiro. Mijn argumenten: ik wil zelf bepalen wanneer ik betaal (natuurlijk doe ik dit op tijd), ik wil zelf bepalen hoe ik betaal (er wordt mij nu geen keuze gelate) en verder wil ik zelf bepalen van welke rekening betaal (dit behoeft niet elke keer dezelfde te zijn). Mijn belangrijkste reden heb ik nog niet genoemd. Ik sluit het abonnemnent telefonisch af. Ik geef mijn nummer door en vervolgens is dat een mondelinge machtiging. Deze methode is onbetrouwbaar. Iedereen kan zo aan de bank doorgeven dat ik een mondelinge machtiging heb afgegeven. Ik weet dat je dit weer kunt blokkeren, maar je moet dit dan wel blijven controleren. Ik geef dus per definitie mijn bankrekening niet telefonisch door. Ik maak een keer een uitzondering omdat de jongeman mij verzekerde dat dit nodig was voor de aanmelding maar niet voor de betaling. Ik voel me dus vals voorgelicht en voor mijn gevoel heb ik geen machtiging afgegeven. Toch heeft Ziggo dit wel zo begrepen.
Ik vind dit zeer bedenkelijk

Ook ik ben iemand die wel zou willen, maar dan wel via acceptgiro. Maar helaas..

Wat ik bij het aanvragen heb aangegeven was dat ik via acceptgiro zou betalen, en dat was akkoord van ziggo medewerker. Om vervolgens 2 maanden later geld van je rekening af te schrijven, waarvoor er nooit een akkoord was gegeven. Ik heb nooit mijn bankrekening gegeven, ze hebben gewoon het nummer genomen waar ik normaal me betaal.

Overigens is dit volledig is strijd met hun algemene voorwaarden die betalen via acceptgiro wel toestaat als het basisabbonement via acceptgiro wordt betaald.

Maarja als je ze daar mee confronteerd krijg je als antwoord dat ze je niet meer als abbonee wil hebben.

Echt vriendelijk zorgvuldig is men niet bij sales en klachten.
Maar goed dat was al zo in het casema tijdperk, vandaar dat ik al per acceptgiro betaal.

Eigenlijk dus precies zoals bij jouw. Iemand bij sales zit gewoon de boel op te lichten

Oh en probeer niet naar personen verder dan helpdesk of klachten te mailen die reageren al helemaal nergens op. Alsof het ze niet interreseerd hoe men met de klant omgaat.......je zou maar woordvoerder zijn.....

Laatst gewijzigd door Jdd; 31 augustus 2009 om 11:07