Los bericht bekijken
  #13  
Oud 31 augustus 2009, 09:09
ziggo-marc's schermafbeelding
ziggo-marc ziggo-marc is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 maart 2009
Locatie: capelle
Ziggo Internet: digitaal + hdtv
DTV: dhcb 360s
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Herrie Bekijk bericht
Ik heb nooit een goed beeld gekregen van NED 1, 2 & 3 sinds die in HD uitzonden worden. Heel veel blokken. Afgelopen week weer eens proberen en ziedaar: superbeeld. Maar dat was maar voor korte duur. Even daarna stopt die Samsung ermee en blijft alleen het blauwe HDTV-lampje branden. Het apparaat reageert op niks meer. Kabels eruit, voeding eraf, voeding erop, alle knoppen indrukken niks helpt.
Kan ik 'm weggooien (was maar EUR 250,00.....) of is het te maken?
Mijn decoder is opgestuurd door de verkoper naar SAMSUNG. Hoop dat de decoder nog te maken is...........Wacht pas 1 week.......verwacht dat het nog wel 2 weken.........kan duren............volgens ervaring van de verkoper kan het de voeding zijn, of de printplaat, etc.....

Is wel raar dat bij gewoon normaal gebruik dwz niet 80-duizend keer aan en uitzetten of zo.......het binnen 30 maanden kapot is........daar kan je met alle blabla verkooppraatjes niets anders dan constateren dat er in de decoder veel gebruik is gemaakt van goedkope componenten. Niet eerlijk dat dit simpele apparaat dan niet goedkoop is. Zit niet eens een digitale recorder in; gewoon een tuner dat is alles.

Ben niet de enige met een kapotte samsung decoder maar ook zeker niet de laatste............