Los bericht bekijken
  #74  
Oud 30 augustus 2009, 23:39
Geleihoofd's schermafbeelding
Geleihoofd Geleihoofd is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 augustus 2009
Locatie: Multikabel
Berichten: 8
Standaard

Geachte Ziggo,

Ik volg de CI+/Philips-soap al enige tijd en steeds meer en meer bekruipt mij het gevoel dat één van de sollicitatie-eisen om hoge pief bij Ziggo te mogen worden is dat men vroeger op school dagelijks gepest werd, zodat men er nu extra op is gebrand om klantje te kunnen pesten. Natuurlijk is dit maar een rare hersenkronkel van mij want ik kan mij niet voorstellen dat een bedrijf als Ziggo, wat uiteraard klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, zich met dit soort guerrilla-activiteiten inlaat.

Dus bij deze mijn vraag en tevens de kans om mijn ongelijk te bewijzen. Wat gaan jullie doen voor Philips + AlphaCrypt-gebruikers (er vanuit gaande dat deze soap dan nog niet tot een goed einde is gebracht) als er voldoende CI+ CAM's in omloop zijn? De AlphaCrypts gaan dan op zwart en kunnen wij, als klant van Ziggo, niet meer kijken waarvoor wij elke maand netjes betalen (iets wat overigens nu nog wel prima lukt).

Alle pessimisten hier zullen wel verwachten dat Ziggo iets zegt in de trant van "pech gehad" (Dhr. Vos anyone?) maar Ziggo kennende komen jullie wél met een zeer klantvriendelijke tegemoetkoming...

Enlighten me!