Los bericht bekijken
  #2  
Oud 30 augustus 2009, 23:13
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robin4 Bekijk bericht
Ik wil binnen de kortste keren ziggo aanvragen, aangezien er in zuid-limburg vrij weinig keuze is, heb nou telfort maar wil sneller internet hebben en ook digitaal tv kunnen kijken.

Ik heb zelf pas een maand ofzo een Sony Bravia KDL-w5500 37 inch LCD tv. Nou zag ik in een ander topic op dit forum dat ziggo allerlei firmware updates installeerd. Ik ben hier niet zo van gechameerd en wil daarom ook me tv niet na de knoppen hebben. Ik heb inmiddels wel alle update functies van de tv uitgeschakeld.

Ben ik verplicht om een nieuwere firmware te installeren om ziggo met CI+ slot te kunnen gebruiken? Of kon dit al met de eerste firmware?

En doet ziggo nog steeds moedwillig de firmwares doordrukken ook als alles in de tv op uit staat?
Ziggo doet niets moedwillig, als je zelf niet kiest voor een auto software upgrade dan krijg je ook geen nieuwe software.
Je zult alleen genoegen moeten nemen met de software zoals die is. Als je de software niet wilt opwaarderen dan kun je ook geen gebruik maken van alle fixes die worden gelevert met nieuwe software versies. Op de website van sony kun je release notes vinden. In de komende releases zullen ook nog een aantal CI+ verbetering worden meegenomen.