Los bericht bekijken
  #20  
Oud 30 augustus 2009, 20:01
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Dan zal ik het nog een keer beantwoorden: Nee, de voorgenomen verandering zal er NIET toe zal leiden dat de bestaande gecertificeerde PVRs content versleuteld zullen gaan opnemen.

Voor dat je weer vindt dat dit (weer) een onvolledig antwoord is: dit wil niet zeggen dat dit in de toekomst toekomst ook zo blijft.
Dank voor dit antwoord. Wat mij betreft is dit overduidelijk. Contentproviders schijnen blijkbaar af te willen dwingen dat de content extra beveiligde protocollen zoals CI+ doorgegeven wordt. Tegelijkertijd hebben ze er op dit moment geen problemen mee dat de content ongecodeerd wordt opgeslagen?

Blijkbaar vinden de contentproviders al die extra beveiliging uit de CI+ specificatie toch nog niet zo nodig. Hèt argument van Ziggo voor de uitrol van CI+ is wat mij betreft bij deze definitief onderuitgehaald. Ziggo schakelt dus op eigen houtje de extra beveiliging in die CI+ biedt. Gewoon, omdat het kan.

Wordt de Alphacrypt echt nog niet binnen anderhalf jaar actief uit het hele Ziggo-netwerk geweerd of moeten we die uitspraak ook met een korreltje zout nemen?