Los bericht bekijken
  #1  
Oud 30 augustus 2009, 16:34
dutchdevil83's schermafbeelding
dutchdevil83 dutchdevil83 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 augustus 2009
Locatie: `s-Hertogenbosch
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Cisco I-TV
Berichten: 35
Standaard Bij afspelen serie ander beeld

Heb nu sinds een week ITV werken, wat tot nu toe zwaar tegenvalt voor hetgeen wat je ervoor betaald. Ten eerste werkt alles traag (vooral het bladeren door de menu), dit is denk een probleem van de cisco wat hopelijk met een firmware opgelost wordt. Maar ten tweede heb ik sinds gisteren problemen met het afspelen van een serie. Na 6 afleveringen van Lost te hebben gekeken ging het gisteren bij de 7e aflevering mis, hij gaf voortdurend blokken in beeld en haperingen in geluid terwijl de 1e 6 afleveringen probleemloos afspeelden. En na vandaag nog een keer geprobeert te hebben wordt de situatie nog vreemder, als ik afspelen zeg dan laat hij een beeld zien van wat op de tv bezig is, beeld blijft overigens ook stilstaan en speelt niet verder ook kan ik niet spoelen ofzo beeld blijft gewoon hangen op de tv zender.

Ook moet ik weleens 5x de serie selecteren en afspelen zeggen voordat hij eindelijk begint met afspelen (is dit normaal??)
Hoop dat iemand hiervoor een oplossing weet, zit er hard aan te denken om alles op te zeggen, zijn er mensen die dit geprobeerd hebben met de reden dat het produkt niet geleverd wordt zoals wenselijk is? Heb namelijk de cisco met dat 2 jarig contract afgesloten maar weet niet of het makelijk is om er onderuit te komen.