Los bericht bekijken
  #27  
Oud 30 augustus 2009, 13:11
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door E.Jekel Bekijk bericht
Wanneer je dit forum erop naslaat lees je doorlopend problemen met Doc3 gebruikers. Tuurlijk zitten er gebruikers tussen die geen problemen hebben maar er zit toch ook wel een groot portie tussen die het wel hebben.
En het overgrote deel van de mensen die geen klachten hebben zijn niet op het forum aanwezig. Dit is niet om Ziggo op te leuken of te verdedigen, maar is een simpel stukje statistiek. Elke klacht is er een teveel, maar ik denk dat 90% van de ED3 klanten die geen klachten hebben, rustig gebruik maken van hun verbinding, en dat niet posten op een forum.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door E.Jekel Bekijk bericht
Heb zelf van storingsmonteurs vernomen dat het Ziggo doc3 systeem gewoon niet goed stabiel te krijgen is op dit moment. Je leest ook zeer geregeld van verschillende gebruikers dat ze hun oude modem weer hebben opgehangen of het nog erger dat monteurs dit zelfs doen !
Niet stabiel te krijgen, en problemen met het modem/firmware, zijn heel verschillende aspecten. Ja er zijn problemen, maar dat heeft eigenlijk niets te maken met de stabiliteit van het ED3 netwerk.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door E.Jekel Bekijk bericht
UPC kent inderdaad ook zijn problemen alleen is het gewoon wel zo dat zij gewoon verder zijn met hun aanbod en dit al wat beter voor elkaar hebben dan Ziggo.
Is dit zo? Ben ik geheel niet met je eens. Ja ze lopen voor op snelheid, maar ook zij kennen nog de nodige problemen met hun ED3 netwerk en snelheden die niet gehaald worden. Staat genoeg over op internet, echter is hier weer hetzelfde, het overgrote deel wat geen klachten heeft, post ook niet. En daarbij, Ziggo heeft veel meer klanten dan UPC.

Het is heel makkelijk om op basis van een dergelijk forum een negatieve mening te vormen over iets, zoals bijvoorbeeld de uitrol van ED3 bij Ziggo. Echter moet je dit altijd wat relativeren. Een veel groter deel van de mensen die klachten heeft post dit op een forum dan de mensen die geen klachten hebben. En klagen is wel iets wat bij de gemiddelde nederlander past. Als van beide "kampen" een evengroot percentage hier zou posten, dan zou het beeld er denk ik heel anders uitzien.

En UPC heeft het beter voor elkaar... Ik weet het niet, maar als het op andere digitale diensten aankomt dan heeft Ziggo toch echt een dikke streep voor. Bij UPC is het kiezen of delen, wil je ditale tv, dan zul je een mediabox in huis moeten nemen, of je nu wil of niet, en er valt helemaal niets te kiezen.
__________________