Los bericht bekijken
  #33  
Oud 30 augustus 2009, 13:04
wood's schermafbeelding
wood wood is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 augustus 2009
Locatie: Boskoop
Berichten: 24
Standaard

Nog een staaltje Ziggo-logica:

Ik bestel AIE-Extra. Duurt erg lang voor ik wat hoor/zie. Maar plots staat er een monteur op de stoep, met een modem. Uiterst aardige jongen, sluit modem aan, maar ik moet nog kabels trekken naar boven dus kan internet nog niet testen. TV en Tel werken keurig.
Weekje later kabels getrokken, zie ik dat het het een Motorola modem is. Ik bellen, na de HD overtuigd te hebben dat dit modem de 50MB niet aan kan wordt afgesproken de monteur opnieuw te sturen. Komt langs met het Arris modem, sluit aan en alles werkt.

Zelfde dag komt TNT met een enorme doos met de HDTV-decoder, router die ik besteld had, een aansluitset, en nog een rare doos. En wat zit er in die rare doos, juist, nog een Arris-modem. En de router is de verkeerde want het is een 54Mb en die heb ik nog een, een sweexje van 4 jaar oud. Die stond al te draaien op fullspeed. Haalt met gemak de 48 Mb.

Dus zit ik met 2 Arris-modems, en een verkeerde router. Bel de helpdesk en er wordt mij verzekerd dat dit echt niet waar is. Ik zeg, ok, als jij het zegt dan is dat zo, want jij wordt geacht mij te helpen en niet ik jou. Dus dan hou ik hem maar, kan ik er nog iemand gelukkig mee maken.

Ze zegt er nog bij: als het wel waar is moet je hem terugsturen.
Ik zeg: als het wel waar is mag je hem komen halen, want dan is het jullie fout.

Vraag me af hoeveel mensen 2 modems hebben. Het is logistiek een enorme bende bij Ziggo, die indruk krijg je. Alles werkt langs elkaar en niemand heeft overzicht.

Ok, morgen grote doos scoren, Arris en router retour. ALs het waar is.