Discussie: Klacht: telefonie storing
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 29 augustus 2009, 14:18
Frank&Tabitha's schermafbeelding
Frank&Tabitha Frank&Tabitha is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 25 juli 2009
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slayer Bekijk bericht
Het enige dat ik kan adviseren is om een ander toestel (niet draadloos) direct op het modem aan te sluiten. Hierdoor sluit je uit dat het aan de apparatuur ligt.

Ik heb veel gevallen bij kennissen / familie meegemaakt waarbij de telefoon niet goed werkte. Vaak ging het om draadloze toestellen die mogelijk iets te vaak gevallen waren en nodig aan vervanging toe waren.

Wat waren de argumenten van de monteurs trouwens? Zonder goede onderbouwing zou ik dat namelijk niet accepteren.
Ja, een ander toestel, hebben wij ook diverse malen gehoord dat we dit moesten proberen. Hebben wij ook gedaan, helaas, hielp niet. Ook mijn ouders, kregen afgelopen week een monteur, "Meneer, uw telefoon, KPN?, Ja, hoezo, ondersteunen wij (Ziggo) niet, waarschijnlijk moet u een nieuw toestel." Waarom worden dit soort dingen niet vermeld of gelijk verteld. Kan je zelf alvast kijken. Nu moeten mijn ouders ook nog eens een nieuw toestel. Oh ja, ook hun PC kon de cd speler niet gebruiken. Nu kunnen ze de bijgeleverde cd voor de USB-dongle niet installeren. "Meneer, moet U toch een nieuwe computer". Wat? Wat maakt U me nou? Waarom worden dit soort dingen niet verteld? In de vereisten voor computer of telefoon staat/staan niets vermeld over dit soort dingen, telefoon en computer.
Een kennis, want ik kon er ook niet uitkomen, vond dit onzin, de laptop doet het gelukkig. Nu nog maar afwachten of de telefoon het straks gaat doen.

Modem Scientific Atlanta 2203, heeft iemand ideŽen of er misschien een ander voor moet worden gebruikt? Wij worden gebeld, horen nog net de andere kant aan de lijn en de lijn is dood, horen helemaal niets. Dit is tijdens het internetten. Dit is nu al zo vaak gebeurd, en WIJ WETEN NIET MEER WAT WE NU MOETEN DOEN! Een monteur duurt min. 2 weken, is toch niet NORMAAL met zo veel problemen die wij hebben. Op afstand wordt het gemonitored en gecheckt, maar de modem geeft dan niets geks aan. Welke modem moeten wij gebruiken in onze regio, wie oh wie, wilt ons helpen om ons ZEER GROTE PROBLEEM op te lossen????

De onderbouwing is zeer slecht van de monteurs, zelfs van de TD en de HD?
Waarom worden de mensen niet GOED opgeleid met dit soort problemen. Alleen mannetjes om snel te installeren en wegwezen? Nee, voor ons is ook nu helemaal de kous af. Wij gaan miv. maandag een provider zoeken. Helaas, er zijn er nu zo veel, we zien door de bomen het bos niet meer, maar 1 ding weten we zeker, de televisie gaat prima bij ZIGGO, telefoon en internet een ander. Telfort of Tele2. Ervaring van mensen?
:g iveup:

Laatst gewijzigd door Frank&Tabitha; 29 augustus 2009 om 14:32