Los bericht bekijken
  #171  
Oud 29 augustus 2009, 13:04
mrger's schermafbeelding
mrger mrger is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2009
Locatie: Culemborg
Ziggo Internet: Alles in één extra
DTV: Humax
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcoonline Bekijk bericht
Nou probleem komt blijkbaar weer mooi boven water.

Internet snelheid is weer om te huilenen dan ben je nog gedwongen om mobiel te gaan bellen aangezien de telefoonlein al helemaal niet meer online komt.

HD gebeld en die adviceren om de modem te resetten via de reset button. alsof ik dat inmiddels zelf niet al een keer of tig gedaan had.

verder kan men je niet helpen bij de HD. u dient het nog even aan te kijken en mocht het met een uurtje niet verholpen zijn dan gewoon even opnieuw bellen. ja en dan waarschijnlijk te horen krijgen dat je eerst de modem moet resetten.

wanneer zetten ze eens een skilled helpdesk op bij ziggo :S
Deze tekst is reeds van gisteren. Heb de grootste stampij gemaakt gisteren. Afdeling telefonie hield vol dat er niets aan de hand was en afdeling internet zei dat er een wijkstoring is. Het probleem is dus veel erger. Heb inmiddels een klacht ingediend bij de leiding vanwege de arrogante en misselijke houding van ene madam Polak die daar werkt. Die de grootste leugens verteld ondanks dat je haar aangeeft dat je net gesproken hebt met iemand van de technische dienst die bevestigd heeft dat er problemen zijn. Ook al noem je de naam, weigert zij om in te zien dat haar gegevens niet kloppen.

Het gaat overigens tijd worden dat we man en paard gaan benoemen en degene van de HD die FOUTE uitspraken doen en zich ARROGANT gedragen ook met naam hier gaan noemen.