Los bericht bekijken
  #23  
Oud 28 augustus 2009, 17:59
ziggogebruiker01's schermafbeelding
ziggogebruiker01 ziggogebruiker01 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 november 2008
Locatie: Casema
Berichten: 277
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Qua snelheid loopt UPC nog iets voor, maar dat verschil is snel weggewerkt.
Heuh? Ietsje? Pffffffffff. Zeg maar een factor 2 a 3. Da's op het moment (en volgens Ziggo duurt dat 'moment' nog wel een flinke poos) wel even iets anders dan 'een beetje' hoor. Ik noem een verschil van 10 a 20 procent een beetje. Als je over factoren (= honderden procenten) gaat praten, dan hebben we het over bespottelijk grote verschillen, naar mijn bescheiden mening. Maar over de definitie van "ietsje" kan natuurlijk getwist worden tot de zon opgebrand is. Ieder zijn eigen mening. En ik respecteer de jouwe.

Verder ben ik het met je eens dat een boel van de UPC klachten wel eens niet per se altijd aan UPC zelf hoeven te ligggen.

Maar ik heb laatst van een kennis van mij toch wel iets heel genants gehoord over onze Rotterdamse vrienden. Hij kreeg maar geen verbinding en als hij verbinding had duurde dit erg kort. Wat bleek: men had hem een IP adres gegeven dat niet eens "eigendom" van UPC was (buiten het bereik dus). Aaaaarghhh! En die helpdesk maar beweren dat ze met zijn loginnaam en wachtwoord wel alles konden doen. Ja, vind je het gek: die helpdesk PC's melden zich natuurlijk wel aan met een juist IP adres. Naar mijn mening een technische blunder van het niveau "apppeltje eitje". Men is bij UPC zo vreselijk gehaast aan het uitrollen dat er technische beginnersfouten op zeer basaal niveau gemaakt worden (verkeerde IP adressen uitdelen).

Na ja, laten we hopen dat Ziggo het beter doet, maar wel een beetje opschiet met die snelheden verhogen.