Los bericht bekijken
  #23  
Oud 28 augustus 2009, 14:00
prodix's schermafbeelding
prodix prodix is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2009
Locatie: Veenhuizen (Dr) @Home| (oud) Ziggo
Ziggo Internet: AI1 Extra + TV Extra / Ubee (wachtend op alternatief)
DTV: EU40B6000 met Neotion / EU37Fxxx met Smit / Humax 5300C / Anysee / iR-FOX
Berichten: 835
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
De kans is groot dat je computer het gewoon niet sneller kan verwerken. Niet het netwerkverkeer, maar het combineren van de news-artikelen tot bestanden en daarna het controleren met par bestanden of alles goed is en daarna het converteren en uitpakken. Ook firewalls en/of virusscanners zijn bekende beperkers omdat die alle data ook nog eens checken en daardoor vertragen. Er zijn gevallen bekend van mensen met een hele snelle nieuwe pc waar het internet security pakket het dowloaden zover vertraagde dat het niet boven de 30Mbit kwam....
Tsja... daarom heb ik ook een eigen script voor de fire wall gemaakt op de server alhier en draai ik met nod32 2.7 (lekker licht) om de belasting van systemen te voorkomen.
Derhalve ga ik eerdaags over tot ombouw van het lokale netwerk van 100Mbit naat 1Gbit om daar ook de laatste "oude meuk" die zouden kunnen vertragen te vervangen cq up-te-daten. Ben zelf nog niet uit welke switch.. De server daarintegen loopt ook wel eens te klieren, ik moet nu seti draaien om de snelheid erin te houden doe ik dit niet valt de server terug naar 20mbit*. (meestal is dit de firewall, maar die draait in dit geval met script. en zet ik die uit helpt niks)

* dit gaat puur om de doorvoer!