Los bericht bekijken
  #16  
Oud 27 augustus 2009, 20:57
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fjacobse Bekijk bericht
Ik weet natuurlijk niet of dat zo is, maar als ze op die manier testen dan weet ik niet hoe het nog amateuristischer kan!
Ik kan mij haast niet voorstellen dat 1 of andere medewerker van Ziggo lukraak een winkel binnenloopt, en daar op een oude firmwareversie gaat zitten testen. Wellicht "wishful thinking" (en ik hoop van harte dat het waar is wat je schrijft), maar ik kan het mij echt niet voorstellen, dat ze op die manier te werk gaan!
Wat ik heb begrepen was dat Anoniem inderdaad met een CAM naar een winkel in de buurt is gegaan. Dit was echter buiten de officiële testprocedure om maar gewoon uit nieuwsgierigheid. ff dat bericht opsnorren... Ah hier!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Voor mijn vakantie heb ik een CI+ CAM getest op een Philips TV in een winkel, omdat de winkelier graag wilde zien of de Philips zou werken op de CI+ CAM. Betreffende TV gaf een error tijdens authenticatie. We hebben deze fout ook gezien tijdens de testen, in de test software is dit gefixd, maar ik weet niet of Philips de wijzigingen voor ziggo ook meeneemt in de reguliere updates zoals sony nu heeft uitgevoerd.