Los bericht bekijken
  #394  
Oud 27 augustus 2009, 20:53
Stier's schermafbeelding
Stier Stier is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2009
Locatie: Opmeer Quicknet
Ziggo Internet: Alles in een xtra/Arris modem
Berichten: 4
Unhappy Ziggo komt afspraken niet na

Een stukje geschidenis,

Na dat ik vorig jaar er achterkwam dat ik niet meer de snelheid had waar ik voor betaalde heb ik Quicknet maar eens gebeld.
Lieve dame aan de telefoon, alles uit gelegd dat ik de modem heb gereset, dat ik de computer rechtstreeks op de modem heb gehad dat ik mijn bekabeling getest heb dat ik het met een andere computer heb geprobeerd.
Maar mevrouw wou dat ik de modem toch nog even ging resetten.
Geen veranderingen nog steeds tussen de 400 KB/s en de 900KB/s
Na lang heen en weer gebel is de enige mogelijkheid een monteur langs te laten komen zegt hij (is ondertussen al een half jaar aan de gang dus een ander persoon) maar als het wel bij mij ligt zijn alle kosten voor mij maakt ze nog eens extra duidelijk.
Dus anderhalve week later een monteur van ziggo in mijn huis (aardige gozer) hij alles doormeten, modem op een andere frequentie gezet erg veel pingen naar verschillende plekken in Nederland maar geen verandering.
Dus.......inderdaad het ligt bij Quicknet meneer ik maak een taak aan en dan word er actie ondernomen en we gaan het regelen.
Joepie... ze gaan het regelen....niet dus weer bellen,we zijn er mee bezig meneer even een paarweekjes geduld en dan komt alles goed.
Niet dus er wordt niks gedaan de snelheid blijft nog steeds even traag en dat voor 64 euro per maand.Nog eens bellen, nu met ziggo, meneer we krijgen binnenkort een nieuw modem en dan is alles opgelost het ligt namelijk in de modem.He he eindelijk gevonden.
Wat hoor ik tot mijn verbazing ik krijg een download snelheid van 50MB van ziggo gelijk met het nieuwe modem helemaal TOP.
Ik ziggo bellen met de vraag of ze het wel waar kunnen maken wat ze beloven ivm mijn voor geschiedenis, meneer geen probleem alles komt goed.
Niet dus mijn internet snelheid is nog steeds te laag ja hij is wel hoger als eerst nu is hij 20MB per seconde maar nog steeds geen 50MB dus, bellen met ziggo en je raad het nooit wat ze zeggen, modem resetten, kabels vervangen, rechtstreeks op het modem aansluiten, ZUCHT ik maar WEER alles doen(had dat allemaal al gedaan voordat ik gebeld had) geen resultaat dus ik een beetje pissig, wat ze denken er aan te gaan doen, en dat ik geld terug wil hebben voor een abonnement dat ik niet krijg. Meneer ik maak en taak voor u aan en dan gaan we het regelen met de juiste mensen, Ja maar ik wil die mensen graag zelf spreken, meneer dat kan niet want ze werken s'avonds niet, nou dan mogen jullie mij terugbellen want mijn mobiel word nu wel erg duur zo, meneer ik zet het erbij en u word terug gebeld.

En dat is nu 4 dagen terug Zucht...........