Los bericht bekijken
  #6  
Oud 27 augustus 2009, 18:34
Spongebob's schermafbeelding
Spongebob Spongebob is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Geen
DTV: Humax iHDR5050
Berichten: 13
Standaard

Oh zeker niet, maar er kan nog een hoop verbeterd worden. Heb je even?

  1. Bv. hun website. Ik ben niet echt stom op het internetgebied maar ik heb daar toch heel lang moeten puzzelen om er achter te komen wat ze nou met hun pakketten bedoelen en hoe ze eruit zien. Even simpel een smartcardje bestellen is er niet bij. Het liefst verkopen ze je het mét decoder (hoe die er verder uit ziet mag Joost weten) en het allerliefst een 3 in 1 product. Erg vermoeiend...
  2. Ook het samenstellen van de zenderpakketten is niet echt duidelijk en overzichtelijk. Je hebt steeds het gevoel: is het niet teveel of mis ik juist iets..? Zitten de HD zenders nou standaard in het digitale pakket of moet ik ze er apart bij nemen? Wat krijg ik nou precies? Etc. etc.
  3. Bij het instellen van mijn decoder moest ik een frequentiecode en netwerk ID opgeven, probeer dat maar eens te vinden op hun site.
  4. Daarnaast vind ik het een beetje sneu dat je zonder smartcard alleen Ned1 en het etalagekanaal krijgt. Ik denk dan: wat maakt het nou uit? Al die zenders krijg ik nu al gewoon binnen over de coax. Maar als ik er een decoder tussen zet wordt het opeens geblokkeerd.
  5. Als ik inlog op Mijn.Ziggo en een bestelling plaats, dan moet ik alsnog weer mijn NAW gegevens opgeven, inc. klantnummer. Dan kan toch handiger?
Nou ja en nog wat andere puntjes maar ik hou er mee op, anders begint het op een wishlist te lijken.

Als het beeld straks maar goed is..