Los bericht bekijken
  #8  
Oud 27 augustus 2009, 17:03
OrakelJos's schermafbeelding
OrakelJos OrakelJos is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 januari 2009
Locatie: Veenendaal
Berichten: 12
Standaard

Ik zit met dezelfde problemen. Sedert Ned 1,2 en 3 in HD uitzenden heb ik slechte ontvangst of helemaal geen ontvangst van deze zenders.
Monteur is langs geweest die heeft geconstateerd dat het binnenkomende signaal te zwak was. Is in in de wijkkast bezig geweest waarna het signaal weer wat sterker werd. Echter zonder iets aan de instellingen te veranderen fluctueerde de kwaliteit tussen de 70 en 100 procent. Daarna wederom verschillende malen gebeld voor een oplossing o.m. op 23 aug. De twee daarop volgende dagen was de signaalkwaliteit 100% op mijn beide TV's en géén bit-errors. Hoera!! Echter gisteren en vandaag is het weer volkomen mis. Kwaltiteit tussen de 50% en 80% dus volkomen onbruikbaar. Gisteravond (26/8) maar weer gebeld maar helaas niets meer terug gehoord van de afdeling support.
Ik zal maar zwijgen over de herhaalde adviesen van Ziggo om de decoders van de spanning af te halen, te resetten, zenders opnieuw te laten zoeken terwijl het probleem dus overduidelijk bij Ziggo zelf zit.
Ziggo: lost dit nu eens op!!