Los bericht bekijken
  #8  
Oud 27 augustus 2009, 12:13
ipje68's schermafbeelding
ipje68 ipje68 is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 juni 2008
Locatie: nieuwegein/ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max
DTV: Horizonbox Samsung met scart achterop.
Berichten: 63
Thumbs down

Het is een hele kleine kans, want niemand begint erover..... maar ligt het mischien aan het Arris modem of Ziggo? waar vele mensen problemen mee hebben? Torrent programma's doen ook aan uploaden en zo gauw ik een paar dagen geleden ging uploaden viel naar enkele seconden mijn verbinding er ook uit. Stopte ik de upload dan kwam de verbinding ook weer terug, opeens was mijn probleem opgelost, hoe... dat blijft de grote vraag. Ziggo hult zich in stil zwijgen... geeft de firmware de schuld van het Arris modem maar twijfel... want mijn probleem is verdwenen zonder firmware update.
Dus voordat je advies krijgt om maar een andere router te kopen, je dect telefoon te verplaatsten, je modem stralings vrij te maken, instellingen te gaan wijzigen, je senso ergens anders neer te zetten....
Zoek niet de fout meteen bij jezelf maar lees en verbaas je over dezelfde soort soorten problemen die andere ook hebben en vooral het stil zwijgen van Ziggo.
Ik gebruik ook de gaming router van sitecom en kan je vertellen dat deze goed samenwerkt met het arris modem. De tijdelijke problemen die ik heb gehad en nu opeens zijn opgelost hebben niets met de combinatie modem/router te maken. Ik denk meer dat je moet zoeken richting Ziggo... maar dat is hier vloeken in de kerk en dat wil ik niet.

Laatst gewijzigd door ipje68; 27 augustus 2009 om 12:22