Los bericht bekijken
  #8  
Oud 27 augustus 2009, 10:49
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CarloC Bekijk bericht
Mijn huidige situatie wordt ook niet ondersteund, ik ben wel benieuwd of het beter werkt, omdat volgens mij de irdeto implementatie in de CI+ CAM kaart waarschijnlijk beter is dan de oude classic kaart.
De AlphaCrypt Classic CAM is al weer een behoorlijk aantal jaartjes op de markt waarbij er nauwelijks firmware updates zijn die iets wijzigen aan de Irdeto implementatie op die CAM. Lijkt mij dus dat de implementatie van het Irdeto protocol behoorlijk stabiel is op de AlphaCrypt Classic CAM.

Citaat:
Of dat ze bij Ziggo in staat zijn een CI+ kaart te blokkeren in een CI interface betwijfel ik trouwens, laat staan dat ze het zouden mogen.
Dat zijn nu juist de beperkende mogelijkheden die CI+ de digitale TV providers en de content providers brengt. De CI+ specificatie brengt voor de eindgebruikers geen voordelen t.o.v. de standaard DVB CI specificatie.

Citaat:
Wat bereiken ze ermee ?
Alles wat ik doe is juridisch legaal. Ik betaal overal netjes voor, ik kan NIETS kijken waarvoor ik NIET keurig betaal.
Ik wil alleen geen aparte decoder en aanverwante flut afstandbediening.
Ziggo bereikt ermee dat ze jou op deze manier kunnen dwingen om alleen apparatuur te gebruiken die je van Ziggo mag gebruiken. Ziggo wil niet hebben dat jij de voor Ziggo geschikte Irdeto CI+ CAM gebruikt in apparatuur met een standaard DVB CI slot, dus instrueren zij de CI+ CAM zodanig dat deze voor alle kanalen alleen in een CI+ slot wil functioneren terwijl die CI+ beperking eigenlijk bedoeld is voor de kanalen die daar expliciet om verzoeken.