Los bericht bekijken
  #15  
Oud 26 augustus 2009, 23:28
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door snarf007 Bekijk bericht
Opzeggen ook niet, als het werk is het leuk. Alleen veeel storingen. En onduidelijk wat je krijgt. Veel Series bv. incompleet. Geen keuze in eng/nl audio bij VOD diensten.
Het is nu een matige voldoende met te veel storingen. Men betaalt voor een dienst. En ik heb het gevoel dat ik een beta/proef product geleverd krijg.Ook is de helpdesk ook nog niet ingericht voor service verlening op ITV/VOD.

Dus aardig wat werk voor Ziggo om de puntjes op de I te zetten.
Absoluut, daar heb je gelijk in. Ik zal dit soort punten ook zeker aanvoeren in mijn betoog. Ik betaal niet voor een beta-oplossing, het apparaat is immers gecertificeerd door Ziggo na een proefperiode. Dus ga ik er van uit dat het dan ook een volwassen product is. Natuurlijk kan er eens een foutje in sluipen, maar dit is een opeenstapeling van 'foutjes' die het plezier behoorlijk veranderen in ergernis. En da's niet de bedoeling van een 'betaal-dienst' lijkt mij. Ik wil nog steeds een oplossing zodat ik het apparaat straks weer zorgeloos kan gebruiken, voor mijn part duurt dat nog een maand, maar men moet toch wel iets ondernemen richting klanten en communiceer dit richting 'Cisco-gebruikers'. Dan hoeven we niet te klagen of te gissen naar een datum van oplossing. Mocht er iemand van Ziggo meelezen: Dit is absoluut geen aanval op Ziggo, in tegendeel...ik wil er alleen maar uitkomen en ik weet zeker met mij nog veel meer. Maar wees open naar ons toe, we bijten niet en zijn alleen maar blij met een reactie van Ziggo.