Discussie: Vraag: Tiptel cnip nummerweergave WMI
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 26 augustus 2009, 15:48
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Etwin Bekijk bericht
Ik heb het even zonder telefooncentrale geprobeerd: ik krijg het nummer dat belt te zien. Dus nummerweergave staat wel aan. Vervolgens telefooncentrale gereset. Nummerweergave doet het nog steeds niet.
Ik ken deze centrale niet, maar heb wel de gebruiksaanwijzing even bekeken. Daarin staat dat je om de CLIP functie te gebruiken, je de centrale moet instellen om SMS berichten te ontvangen op die netlijn, verder zie hierin dat je de centrale moet programmeren om lijn-1 of lijn-2 voor SMS berichten in te stellen. Op bladzijde 41 staat ook nog iets over programmering van nummerweergave, maar daar staat dat de nederlandse uitvoering van deze centrale alleen geschikt is voor DTMF en niet voor FSK. DTMF wordt in europa alleen gebruikt door KPN en gaat dus niet werken. Ik kwam in de handleiding nergens iets tegen waar je kunt instellen of je de nederlandse (DTMF=fout) of belgische (FSK=goed) instellingen kunt wijzigen.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....