Discussie: Waarschuwing: Docsis 3.0 Modem
Los bericht bekijken
  #117  
Oud 25 augustus 2009, 19:13
Vrijevogels's schermafbeelding
Vrijevogels Vrijevogels is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Franeker Ziggo
Ziggo Internet: Connect Max, Play Max, volop bellen, Ubee modem
DTV: Horizon
Berichten: 1.018
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Darkraven Bekijk bericht
WTF , alleen upstream , hoe zit het dan met de mensen die problemen hebben met downstream . Of moeten we nog een maand wachten voor dat weer opgelost wordt .
Ik wordt zo langzamerhand echt maar dan ook echt ziek van die ziggo lui .
Afgelopen maandagmiddag ook zo een (denkt monteur te zijn) kerel gehad hier .
"Ja de verbinding is niet goed , ik zal wel wat meer power geven".
Dus gaat hij naar de grijze kast om meer power te geven komt terug en wat denk je , ja hoor , inplaats van 23 Mb verbinding hebben we 48 Mb verbinding.
Denkende dat het nu opgelost is , zie ik dat de upload gedaalt is van 4,8 naar amper 2 .
Ik spreek die zogenaamde "monteur" daar op aan en hij zegt daar over , "ik zal eens in de modem zelf gaan kijken wat er aan de hand is met de waardes"
Dus hij probeert daar in te komen wat natuurlijk niet (tot zijn grote verbazing) lukt .
Dan maar eens kijken of we nog een speedtestje kunnen doen ......... GEEN INTERNET MEER .
Had die kerel gewoon het modem opgeblasen .
Dus krijgen we een nieuwe modem en zonder aan te sluiten (wat ik zelf wel kon doen volgens hem) gaat hij weer naar de volgende klant .
En wat denk je , precies de zelfde problemen als met het eerste modem.Dus weer terug gezakt naar gemiddeld 23 down wel een goeie up maar ook nog steeds iedere keer het uitvallen van de modem .
O ja was ik nog even vergeten te vertellen , hij wist niks van een vernieuwde firmware af en toen ik begon over fullduplex en halfduplex wist hij ook niet waar ik het over had terwijl het een monteur was (volgens eigen zeggen) vanaf het begin van wat vroeger @home was (1980) , goeie monteurs hoor daar bij ziggo .
Hoort hier wel niet helemaal thuis in dit toppic, maar zie dat jij ( Darkraven ) ook in franeker woont, heb 't nieuwe modem ook al weer een weekje draaien ( in mijn profiel staat de oude nog, moet ik nog aanpassen ) maar draait sinds dag 1 zonder enkel probleem, vreemd ! Ik zal wel op een andere wijkkast of zo zitten, geen idee of dat er iets mee te maken heeft.