Los bericht bekijken
  #52  
Oud 25 augustus 2009, 16:44
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pboes Bekijk bericht
Misschien dat "Anoniem" nu nog even een antwoord kan geven op mijn oorspronkelijke vraag of het nut heeft om een ontvanger met geregistreerde smartcard mee te nemen met vakantie. Het vakantie-adres zit wel in een Ziggo-gemeente maar is wel aan de andere kant van Nederland.
Het antwoord op dit deel van je vraag is toch al gegeven? Als ik het goed heb woon je in Ziggo/Multikabel gebied dus zijn jouw smartcards te gebruiken in de kabelgebieden van Ziggo/Casema (netwerk ID 8888) en Ziggo/Multikabel (netwerk ID 5555). Als jij in het Ziggo/@Home kabelgebied op vakantie gaat dan werken jouw geregistreerde smartcards daar niet omdat de Ziggo/@Home headend voor jouw smartcards geen updates verstuurd. Dat doet alleen Ziggo/Casema headend.

Citaat:
Voor de zekerheid heb ik ook nog een nieuwe smartcard aangeschaft die niet geregistreerd is (zelfs nog niet eens gebruikt) in de hoop, als de andere kaart niet werkt, twee weken in de preview-periode te kunnen kijken.
Als ik het goed begrepen heb wordt er in het start pakket van de smartcard expliciet vermeldt dat er sprake is van een test en dat je daarom eerst zou moeten registreren voordat de smartcard het. Als het startpakket dat niet expliciet vermeldt dan heb je kennelijk nog een smartcard weten te bemachtigen die nog op de oude manier geactiveerd wordt. Als je wel moet registreren voordat de preview periode gaat werken, dan heb je volgens mij een probleem. In de eerste plaats omdat er volgens de berichten hier niet meer dan drie smartcards geregistreerd kunnen worden in het nieuwe systeem. En in de tweede plaats omdat ik niet vernomen heb dat je ook een ander kijkadres aan die smartcard kan koppelen dan het normale woonadres dat aan je account bij Ziggo is gekoppeld. De registratie van de nieuwe kaart zal dan volgens mij toch weer terechtkomen in het systeem van de Ziggo/Casema headend waar jij niets aan hebt als je wil kijken in Ziggo/@Home gebied.