Los bericht bekijken
  #16  
Oud 25 augustus 2009, 13:13
E.Jekel's schermafbeelding
E.Jekel E.Jekel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2009
Locatie: Driebergen Casema
Ziggo Internet: A1E - Arris (Doc3)
DTV: CAM CI+
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ziggogebruiker01 Bekijk bericht
E.Jekel en Stephen: Als je via SSL verbindt is er dan ook geen cap tijdens de piekuren (of moet ik zeggen: daluren)? En moet je newsserver specifiek geschikt zijn voor SSL? Of je je gewoon met elke payserver een SSL verbinding opzetten?
Als mijn geheugen mij even niet in de steek laat diegene die ik erop gewezen had van die SSL optie met hun usenet gebruik (let op betaalde nieuwsgroepen heb ik het wel over en daar zou zeker wat in kunnen zitten) heb ik ze er niet meer over gehoord dat ze problemen hadden met hun snelheden.

Op 1 na allemaal 120 gebruikers.

Persoonlijk vind ik het erg lastig om te zeggen welke nou beter is om als ISP te hebben.

Allebei hebben ze hun nukken.
het enige wat ik wel weet is sinds Ziggo daadwerkelijk probeert te concurreren met hun snelheidsaanbiedingen is dat de stabiliteit hoofdzakelijk erg ver te zoeken is bij hun wat mij doet denken dat ze geforceerd dingen aan het doorvoeren zijn terwijl ze eigenlijk er nog helemaal niet klaar voor zijn.

M.a.w. of Ziggo er goed aandoet om nu druk met die verhogingen bezig te zijn weet ik niet als het ten kostte moet gaan van de stabiliteit. Bedoel dit forum staat doorlopend vol met recente topics met snelheidsproblemen dmv stabiliteit, docsis 3 en nog meer.

Of UPC dan beter is ? mja geen idee moet ik heel eerlijk zijn. Het komt bij mij meer neer op een voor- en nadelen lijstje maken en kiezen wat voor iemand persoonlijk beter uitkomt.