Los bericht bekijken
  #41  
Oud 24 augustus 2009, 22:31
slayer's schermafbeelding
slayer slayer is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2008
Locatie: Noordwijk
Ziggo Internet: Alle in 1 extra, Ubee
DTV: Cisco 8455DVB, Samsung DCB-H360R, Samsung, Sony Z4500
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bartjebart Bekijk bericht
hieronder screens van mijn modem gegevens.
De power en NSR waarden zien er wat mij betreft goed uit. Alleen raar dat je maar 3 download streams hebt i.p.v. 4 (zoals je zelf al constateerde).
Wat mij ook opvalt is dat je met een 100Mbps netwerk werkt . Ik heb bij mijn schoonvader een soortgelijke situatie ervaren. De upload is daar perfect maar de download is maar 15Mbps (soms 25). Mijn voorkeur is dus duidelijk een 1000Mbps netwerk.
Verder zou ik wat anderen al hebben aangegeven de PC tijdelijk direct aansluiten, liefst met de bijgeleverde cat6 kabel. Daarna even de modem uit en aan en even testen hoe dat werkt (heb je trouwens een 1000Mbps netwerkkaart?).
Mocht dit allemaal niet werken dan kan je altijd nog een clear RF cache proberen via de volgende link: http://192.168.100.1/scanover.htm

Jammer dat Ziggo helpdesk niet veel meer heeft kunnen doen. Mijn ervaring is dat de meeste volgens script werkten, dat is wel een beetje frustrerend. Er gaan geruchten dat deze week een nieuwe firmware beschikbaar komt t.b.v. de stabiliteit en div. andere problemen. Wat daarvan waar is en wat het gaat oplossen is mij nog niet duidelijk (zie ook andere topics op dit forum).