Los bericht bekijken
  #182  
Oud 24 augustus 2009, 22:02
ardegraaff's schermafbeelding
ardegraaff ardegraaff is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2008
Locatie: Rijen Ziggo
Ziggo Internet: A-in-1 Extra, Arris Touchstone TM702B
DTV: Humax iHDR5050C en IR-FOX-C
Berichten: 29
Standaard

Zoals ik eerder aangaf had ik het probleem dat na de activatie van het nieuwe modem, ik slecht 1 download stream had en helemaal geen telefonie meer. Het rare was dat het ledje voor telefoonlijn 1 bleef knipperen wat volgens de handleiding betekent dat er ergens een telefoon "van de haak af ligt". Nu heb ik een DECT basisstation met een toestel en een extra toestel. Beide toestellen gecheckt, niet"off hook".
Om toch maar alles uit te sluiten een ouderwets bedraad toestel aangesloten en... TEL1 ledje blijft branden! Ik heb kiestoon, kan bellen en gebeld worden! Toch weer het DECT basisstation aangesloten en alles werkt nog steeds. Ik weet zeker dat de kabel er voorheen goed in zat want voordat ik het ouderwetse toestel aansloot bleef de led branden als ik het DECT toestel verwijderde en ging knipperen zodra ik het DECT station weer aansloot.
Hoe dit mogelijk is? Geen idee behalve misschien dat het dect station in een rare toestand was waardoor het kabelmodem de lijn niet kon activeren, wat met het oude toestel werd opgelost.
Hoe dan ook... nu nog ff een paar extra download streams krijgen, zodat de snelheid omhoog gaat en ik ben weer blij.