Los bericht bekijken
  #28  
Oud 24 augustus 2009, 19:31
Bartjebart's schermafbeelding
Bartjebart Bartjebart is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2007
Locatie: Obdam Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus
DTV: CI+ module
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slayer Bekijk bericht
Wat hebben ze gedaan dan en hebben ze iets toegezegd? Kan je de status van up- en download posten? Zie ook: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...t=status+arris
De eerste helpdesk medewerker gaf aan dat ik ongelijk had, en dat ik juist ruim boven de snelheid van mijn abbo zat. afijn, een lange discussie volgde, waarna de meneer van de helpdesk de verbinding verbrak toen ik op zijn naam vroeg.

De 2e mevrouw van de helpdesk was een stuk vriendelijker. na het uitlezen van mijn modem kwam zij met de mededeling dat er een foutmelding te zien was. wat deze foutmelding precies inhield kon zij mij niet vertellen, want dat wist ze ook niet. Ze ging het even vragen bij een collega. Na 1 minuutje wachten kreeg ik het antwoord, Ik citeer letterlijk "meneer, de foutmelding die ik zag wordt veroorzaakt door een andere fout, ik ga u modem resetten. u moet een kwartiertje wachten, dan zou alles opgelost moeten zijn"

na een kwartier weer geprobeerd, maar net zo slecht als eerst.

Ik weer bellen.
Weer een mevrouw, nadat ze het logboek van mijn vorige telefoontje had doorgelezen, kwam zij met de mededeling dat ik een e-mail zou krijgen. die email moest ik eventjes invullen en vervolgens terug sturen. dan zou de mensen met technische kennis alle gegevens hebben, om mij zo goed mogelijk te kunnen helpen.

dus..... ik vol verwachting de email openen..... helaas. een mail van NOReply@chello.nl met daarin een kleine uitleg hoe ik het modem moet aansluiten.

hieronder screens van mijn modem gegevens.

Groetjes

Laatst gewijzigd door Bartjebart; 24 augustus 2009 om 20:27