Los bericht bekijken
  #3  
Oud 24 augustus 2009, 17:45
slayer's schermafbeelding
slayer slayer is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2008
Locatie: Noordwijk
Ziggo Internet: Alle in 1 extra, Ubee
DTV: Cisco 8455DVB, Samsung DCB-H360R, Samsung, Sony Z4500
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viperfox Bekijk bericht
Ik lees veel berichten over een firmware upgrade van de arris modems om de upstream etc te fixen.

Kan iemand mij vertellen wat er dan precies gerepareerd wordt? Of is dit te technisch?

Waarom komt ziggo er pas aan het eind van de uitrol achter dat de modems niet voldoen aan de eisen? Gevalletje haastige spoed.... ?

Ik ben geen UPC fanaat, maar kan me niet herinneren dat dit soort problemen bij UPC gespeelt hebben (iig niet in deze omvang) ...... Ik weet wel uit betrouwbare bron dat UPC eerst zijn hele netwerk (wijkcentrales) heeft aangepast en pas daarna klanten is gaan overzetten..... Heb het gevoel dat Ziggo het net andersom doet........
Dat zijn een hoop aannames. Bij mij en velen anderen is er niets kapot en voldoet de modem wel aan de eisen (na enkele gesprekken met Ziggo en wat probeersels van mijn kant). Geen vlekkeloze overgang geef ik toe, er zijn tenslotte genoeg voorbeelden van hardnekkige problemen die nog steeds opgelost moeten worden.
Overigens zijn niet alle problemen te toe te wijzen aan Ziggo, andere factoren spelen ook een rol. Denk aan het gebruik van wifi, oude 100Mbps router, oude PC, slechte kabels, enz.

Ik ben in ieder geval ook benieuwd naar de nieuwe firmware. Komt deze echt binnenkort? Wanneer? Wat zijn de veranderingen? Heeft iemand enig idee?