Los bericht bekijken
  #1  
Oud 24 augustus 2009, 17:41
Erres2551's schermafbeelding
Erres2551 Erres2551 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Samsung
Berichten: 2
Exclamation Automatische betalingen worden zonder reden teruggestort

Ik heb nu al 4 keer onterecht een afsluitbrief van Ziggo ontvangen voor een achterstand die door hen zelf wordt veroorzaakt.

Vorig jaar April en Juni en dit jaar April en Juni zijn de maandelijks automatische betalingen, om ons onbekende redenen, teruggestort.
Volgens de bank kan dit alleen door het bedrijf zelf gebeuren, door de bank (ivm saldo tekort) of door mij. (deze laatste 2 opties zijn het 100% zeker niet)

Omdat ik niet elke dag op mijn bankrekening kijk, en ook zij geen afschriften meer sturen, is dit langs mij heen geglipt!!
Na de laatste afsluitbrief, gelijk betaald en de klantenservice gebelt.
Echter, Ziggo beweert elke keer, dat zij een herinnering en daarna een aanmaning hebben gestuurd. Deze zijn echter, in geen van de gevallen, ooit ontvangen.
De juffrouw van de klantenservice beweert glashard dat deze wel zijn gestuurd, en dat zij een afsluiting niet meer kan tegenhouden.
Aangezien ik dit niet kan bewijzen, kom ik hier niet mee verder en wacht ik dus af wanneer ik af, en weer aangesloten ga worden.

Al-met-al draait het nu weer uit op een welles/nietes spelletje, tussen Ziggo, de Bank en Mij, waar nou de oorzaak ligt!!

Het liefst had ik gewoon weer maandelijks een accept giro, maar aangezien ik een alles-in-1 pakket heb, kan dit niet!!

Vandaag kreeg ik te horen, dat hetzelfde ook is gebeurd bij een van mijn buren!

Dus nu de waarschuwing:
Let op uw geld en maak elke maand even tijd vrij om op uw rekening te kijken. Voor dat u het weet, is uw "automatische betaling" teruggestort (meestal na 3 tot 5 dagen) en heeft u die maand NIET betaald.

Gevolg incassocosten en afsluiting.

Een toch wel geïrriteerde Ziggo klant!