Los bericht bekijken
  #124  
Oud 23 augustus 2009, 20:54
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Nee, ook wij kunnen alleen toesten aan de formele spec en de spec is niet bedoeld om een eigen invulling te geven. Dit zou ook nooit geen schaalgroote opleveren, wat essentieel is voor het succes van CI+.

Echter is ook gebleken dat de spec op een aantal punten fouten bevat. Daarvoor is tijdens de ontwikkeling regelmatig met de CI+ technical group contact gezocht door de betrokken manufacturers en ziggo. De compliancy en interoperability testen hebben ook aangetoond dat de spec op enkele punten niet te implementeren was. Deze eerste CI+ implementatie met alle consortium leden en Ziggo zal leiden tot een nieuwe versie 1.x en op termijn een 2.0 versie.
Zoals ik elders aangaf is men in het certificatie lab in Bristol niet instaat e-2-e testen uit te voeren. Verder was geen referentie waar tegen getoest kon worden. Op dit moment levert ziggo specifieke teststreams die worden gebruikt door verschillende iDTV- en CAM fabrikanten inclusief semiconductor suppliers.
Een heel verhaal met allerlei termen maar eigenlijk zeg je niks anders dan dat er nog getest werd.
Wie zegt trouwens dat de Ziggo teststreams in orde zijn? Om maar weer via de achterdeur de lipsync erbij te halen, Ziggo heeft volgens jouw uitspraken geen idee waardoor dat komt dus kan het net zo goed in de Ziggo stream als in een decoder en/of CICAM zitten.

Laatst gewijzigd door Pio; 23 augustus 2009 om 21:54