Los bericht bekijken
  #175  
Oud 23 augustus 2009, 12:32
ardegraaff's schermafbeelding
ardegraaff ardegraaff is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2008
Locatie: Rijen Ziggo
Ziggo Internet: A-in-1 Extra, Arris Touchstone TM702B
DTV: Humax iHDR5050C en IR-FOX-C
Berichten: 29
Standaard

Afgelopen woensdag nieuwe kabelmodem ontvangen om de hogere snelheid van A-i-1 Extra te kunnen halen.
Aangesloten en probleemloos geactiveerd. En daarna....
slecht 1 downloadstream dus snelheid ongeveer 20-21Mb/s, upload ruim 4.5 Mb/s dus dat was wel in orde. En telefonie? niks, nakkes, nada, noppes.
2 keer HD gesproken die het wel even van afstand zouden regelen, nou mooi niet dus een case voor de TD aangemaakt die me zouden terugbellen. Die dag en donderdag niets gehoord, dus vrijdag zelf maar een gebeld. Weer ging die HD iets proberen (zinloos maar vooruit, je probeert het maar) en daarna de melding dat mijn case nog open stond en niet in behandeling was genomen.
Nog gevraagd of die persoon mij dan met de HD kon doorverbinden want een jaar of 2 geleden kon dat ook toen ik al 7-8 dagen zonder telefoon zat en toen was het in 10-15 minuten opgelost.
Nee nee, dat kan niet u moet geduld hebben.
Prusters zijn het: i.p.v. verhoogde upload en download snelheden aleen maar een hogere upload snelheid en als extra'tje fijn je telefonie dagen lang weg! En ik moet nog maar afwachten wanneer de dames en heren van Ziggo genegen zijn mijn probleem in behandeling te nemen en op te lossen.
Ik ga sowieso de minuten die ik mobiel aan de lijn heb gehangen en de dagen dat ik geen volledige funtionaliteit heb gehad declareren.
Jammer dat er geen goed alternatief is met dezelfde snelheden en digitale TV anders gooide ik Ziggo vandaag er nog uit.