Discussie: ITV Netwerkfout
Los bericht bekijken
  #106  
Oud 22 augustus 2009, 23:32
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ibtisam Bekijk bericht
Nou 17.30 uur en ja hoor net gemist en tv theek doen het.
Maar helaas te vroeg gejuigd. Ooit gemist krijg ik de melding ...kopen, dus doet het niet. Na 20 minuten aan de telefoon gehangen te hebben, wordt nu de schuld bij zijn collega gelegd, het signaal voor ooit gemist was er niet bij doorgestuurd. Dus hij gaat weer een signaal doorsturen en dan moet over 2 uur echt alles het doen. Maar ik wil niet over 2 uur naar Spangen kijken, maar 2 uur geleden of desnoods nu!

Vanaf vandaag bericht ik over elke itv storing hier, en over hoe ik "geholpen" wordt door Ziggo. Tijd aan de telefoon met storingsdienst vandaag 25 minuten. Ik print alles uit en aan het eind van de maan verstuur ik alles naar de klachtensevice van Ziggo en desnoods naar het programma Kassa. Ik wil gewoon krijgen waar ik voor betaal.
Ik heb vandaag voor een simpele activering van een smartcard twee uur aan de telefoon gehangen (eerst 35 minuten in de wacht daarna 2 keer doorverbonden met een andere afdeling) om uiteindelijk door degeen die mij 'echt'zou gaan helpen meteen te worden verbroken. Heb het maar opgegeven. @%$%# Ik weet niet wat er bij de hd vam Ziggo gebeurd is maar goed gaat 't niet!