Los bericht bekijken
  #14  
Oud 22 augustus 2009, 22:43
Ron Gijzen's schermafbeelding
Ron Gijzen Ron Gijzen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 augustus 2009
Locatie: Liempde (NL) @home
Ziggo Internet: Basis kabel
DTV: Humax 5050C
Berichten: 5
Standaard Humax5050 of Cisco8455 of PC en/of iPOD

Net als waarschijnlijk iedereen wil ik films op hadddisk kunnen opnemen, timeshift kijken, en bij voorkeur in HD kwaliteit. Daarnaast wil ik ook (net als iedereen) mijn muziek collectie als MP3 kunnen afspelen en mijn vakantiefotootjes op de tv bekijken. DVD branden hoeft van mij niet. Interactief ook niet.
Omdat dit een vrij voor de hand liggende wens is ging ik er vanuit dat dit apparaat inmiddels gewoon te koop zou zijn, maar in de 'HD/TV/DVD-winkel' zeiden ze dat dit apparaat wel bestaat, maar 'PC' heet en dat je daar zelf behoorlijk wat energie in moet steken om het lekker werkend te krijgen.
In de Humax 5050 specificaties zie ik echter dat hij MP3 en JPG's kan afspelen en een USB aansluiting heeft. In dit dorum kom ik echter nog geen berichten tegen van mensen die hun muziek hierop afspelen of eigen foto's en filmpjes bekijken. Is dat wel goed mogelijk?
Is de Cisco8455 in dit opzicht beter? Of moet ik een iPOD naast m'n HD-recorder zetten voor eigen muziek en filmpjes?

Ik ben bang dat als ik aan het PC-avontuur begin ik me een hoop werk op de nek haal, het ding veel lawaai maakt, traag opstart, geen HD kan weergeven, niet gebruiksvriendelijk is etc etc.

Ik leer graag van jullie ervaringen .