Discussie: Vraag: Dossier nog niet gesloten.
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 22 augustus 2009, 16:18
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neozion Bekijk bericht
als ik kijk in de tijd van het tvhomeforum hoeveel beloftes er zijn geweest dat er een nieuwe firmware kwam, dan blijkt dat er veel gelogen is.

Steeds bleven de beloftes komen dat er een andere partij de software zou herschrijven, en elke keer was het bijna zover. Alleen het probleem met het woord "bijna" is dat het het net niet is.

Ik en vele andere worden al jaren door ziggo aan het lijntje gehouden als het de pana betreft.

Misschien wordt het anders tijd om deze box te laten omruilen net zoals ze al eerder met een oudere box gedaan hebben (naam en type kan ik niet meer opkomen). Dan kunnen ze het pana verhaal afsluiten en verder gaan.

Of te wel ziggo: laat eens wat horen
Ik vind dat je wel erg gewaagde uitspraken doet, die je niet kunt staven, er is in 2007 wel degelijk gewerkt aan een nieuwe software versie. Dit kunnen we ook gewoon aantonen. Het probleem is echter dat de subcontractor Quanta (Taiwan) in die tijd haar STB divisie heeft gesloten, waardoor Panasonic allerlei procedures heeft moeten starten, om uiteindelijk over de sourcecode te kunnen beschikken. Formeel is dit nog niet afgerond. Er wordt de laatste maand intensief gesproken met Panasonic en met een andere subcontractor om de software alsnog aangepast te krijgen, ondermeer voor de EPG. Aangezien de sourcecode niet volledig bleek zal de code geheel opnieuw ontwikkeld moeten worden. We hopen in september met Panasonic en Irdeto tot nieuwe afspraak te komen voor een oplossing. Als er nieuwe software ontwikkeld zal gaan worden dan neemt dit 4-6 maanden in beslag